SZC logo

Siófoki Szakképzési Centrum

OM kód: 203050/004 | 8600 Siófok, Koch Róbert u. 8.

Intézmény logo

Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Hírek

2024. jún. 4.


Admin

  Városi Pedagógusnapi Elismerés

  Siófok város pedagógusnapi ünnepségén köszöntötték a település tanárait, óvodapedagógusait a Kálmán Imre Művelődési Központban.

  Városi Pedagógusnapi Elismerés

  Siófok város pedagógusnapi ünnepségén köszöntötték a település tanárait, óvodapedagógusait a Kálmán Imre Művelődési Központban. Intézményünkből Meszesné Pálfi Ibolya a tanulók oktatása, nevelése érdekében végzett kiemelkedő színvonalú pedagógiai munkájának elismeréseként dicsérő oklevelet és ajándékot vehetett át.

  Meszesné Pálfi Ibolya turizmus szervező tanár, 1998 óta az oktatói testület tagja, több mint 30 éve van a tanári pályán és a mentálhigiénés gondozás területén. A turizmus- vendéglátás tantárgyakon kívül, a felsőfokú szakképzésben és a felnőttoktatásban több szakmában is oktatott. Óraadóként dolgozott a Kodolányi János Főiskola, Gábor Dénes Főiskola Siófoki Campusain, valamint a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karán is, ahol művelődéstörténet, turizmus, szálloda és vendéglátó ismeretek, rendezvényszervezés, marketing, ill. kommunikáció tantárgyakat tanított. Az általa felkészített diákok sikeresen szerepelnek az iskolán belüli, iskolák közötti, valamint az országos versenyeken. Sokoldalú pedagógusként, osztályfőnökként és munkaközösség-vezetőként is elkötelezetten végzi hivatását, részt vesz intézményi pályázatokban. A projektekben feladatait felelősséggel és szakszerűen látja el, számos szakmai rendezvényt, versenyt, vizsgát, szakmai kirándulást szervez és bonyolít le.

  Széleskörű szakmai tapasztalataira támaszkodva a mai napig elszántan munkálkodik a tanításban, a turizmus ügyét szolgálva. Törekvései középpontjában a fiatal középiskolások nevelő-oktató munkája, személyiségük sokirányú fejlesztése és ahhoz szükséges feltételek megteremtése áll. Önmagával szemben magas igényeket támaszt, ezzel is követendő példát mutatva kollégáinak.

  Gratulálunk az elismeréshez Ibolya!

  GALÉRIA

  Városi Pedagógusnapi Elismerés

  MPI (1).jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Siófoki Szakképzési Centrum kiválóságainak elismerése

  Siófoki Szakképzési Centrum kiválóságainak elismerése

  A Siófoki Szakképzési Centrum hagyományos tanév végi díjátadó ünnepségén elismerésre kerültek a tagintézmények kimagaslóan teljesítő tanulói és oktatói.

  2024. jún. 13.


  Admin

  Az Év Pálinkás Bonbonja 2024 Verseny

  Az Év Pálinkás Bonbonja 2024 Verseny

  Iskolánk 12/C osztályos cukrász tanulói Leányvári Krisztina szakoktató irányításával egy igazán különleges bonbonversenyen vettek részt, és nem is akármilyen bonbonnal!

  2024. máj. 29.


  Admin

  Balaton Fagyija 2024 Verseny

  Balaton Fagyija 2024 Verseny

  Szuper lehetőséget kapott iskolánk a Balatoni Turisztikai Szövetség által rendezett Balaton Fagyija 2024 verseny díjkiosztóján, elkészíthették a „Balaton Fagyija” elnevezésű tortát.

  2024. máj. 29.


  Admin


  Partnereink

  SZC logo

  Siófoki Szakképzési Centrum


  Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

  8600 Siófok, Koch Róbert u. 8.

  Telefon: +3684310029

  E-mail: krudy-siofok@liveedu.krudy-siofok.hu

  OM azonosító: 203050/004


  2024Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium