SZC logo

Siófoki Szakképzési Centrum

OM kód: 203050/004 | 8600 Siófok, Koch Róbert u. 8.

Intézmény logo

Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm intézményünk honlapján.

Az oldalunkat böngészve olyan információkat, tudnivalókat talál, amelyek remélhetőleg megkönnyítik a tájékozódást iskolánk életével kapcsolatban. Az érdeklődők betekintést kaphatnak arról, mi történik intézményünk falai között a hétköznapokban és milyenek az ünnepnapjaink. Megismerhetik az itt folyó szakmai munkát, szakmai képzéseket és azokat a követelményeket és kötelezettségeket, amelyeket az iskola támaszt tanulóival szemben.
A munkaerő-piaci igényekhez igazodva intézményünk a gazdálkodás és menedzsment, a kereskedelem, a közlekedés és szállítmányozás, valamint a turizmus-vendéglátás területén képez szakembereket az ország egyik legszebb helyén, a Balaton-parton.
Napjainkban még nagyobb szükség van a szaktudásra, a szakmák magas szintű elsajátítására. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy korszerű, versenyképes tudást biztosítsunk mind a továbbtanulni szándékozóknak, mind a szakmát elsajátítani, abban elhelyezkedni kívánó fiataloknak.
Arra törekszünk, hogy tanítványainkat felkészítsük az életre, hogy aztán önálló, felelősségteljes, boldog és kiegyensúlyozott felnőttekké válhassanak.
Célunk, a szakma szeretetére nevelés mellett, az általános műveltség megalapozása is. Alapelvünk, hogy az iskola minden szinten nyitott legyen a diákok előtt. A nálunk oktatott szakmákat felnőttoktatás keretében is elsajátíthatják az érdeklődők.
Kívánom, hogy gyűjtsön és kapjon minél több információt rólunk a honlapunkon, s ha felkeltettük érdeklődését, arra biztatom, hogy látogasson el hozzánk személyesen is.

Tóth Krisztina
igazgató

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Siófoki Szakképzési Centrum


Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

8600 Siófok, Koch Róbert u. 8.

Telefon: +3684310029

E-mail: krudy-siofok@liveedu.krudy-siofok.hu

OM azonosító: 203050/004


2024Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium