SZC logo

Siófoki Szakképzési Centrum

OM kód: 203050/004 | 8600 Siófok, Koch Róbert u. 8.

Intézmény logo

Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Hírek

2024. jún. 13.


Admin

    Siófoki Szakképzési Centrum kiválóságainak elismerése

    A Siófoki Szakképzési Centrum hagyományos tanév végi díjátadó ünnepségén elismerésre kerültek a tagintézmények kimagaslóan teljesítő tanulói és oktatói.

    Siófoki Szakképzési Centrum kiválóságainak elismerése

    A Siófoki Szakképzési Centrum hagyományos tanév végi díjátadó ünnepségén elismerésre kerültek a tagintézmények kimagaslóan teljesítő tanulói és oktatói. Impozáns környezetben a balatonvilágosi Tópart Hotel és Étterem adott helyszínt az eseménynek, ahol az ünnepi műsorról iskolánk tanulói gondoskodtak.

    Intézményünkből a Kiváló Tanuló elismerést Récsei Dóra 13.BL osztályos tanuló érdemelte ki. Dóra 5 éven át kiváló tanulmányi eredménnyel büszkélkedhet, amiért Siófok város ösztöndíjában is többször részesült. Emellett sportolóként is kimagaslóan teljesített, hiszen az X -Press Tánc és Sport Egyesületben táncolva, világbajnokságon 2.,5., 6. helyezéssel, Európa bajnokságon első és második helyezésekkel, országos bajnokságon 1. és 2. helyezésekkel szerzett dicsőséget városunknak, a Krúdynak és természetesen magának. Kedves, szerény személyiséggel, hatalmas szorgalommal, kitartással, felelősségtudattal rendelkező tanítványunk, aki követendő példa lehet minden diákunknak.

     Kiváló Oktató Díjat vehetett át Sebők Éva intézményünk közgazdásztanára pénzügy és számvitel szakirányon. Több évtizedes lelkiismeretes, kitartó munkáját a szakmai hozzáértése, felkészültsége jellemzi. A felnőttek szakmai oktatásában is meghatározó oktató, munkáját felelősségteljesen, nagy szaktudással végzi, számos szakmai rendezvényt, versenyt, vizsgát szervez, bonyolít. Több alkalommal dobogós helyezéseket értek el tanítványai pénzügyes versenyeken. Az egyik legkreatívabban tevékenykedő kolléga, akire szinte mindig lehet minden feladatban számítani.

    A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése elismerő oklevelet adományozott továbbá Maksi Dávidnak, a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium 13. évfolyamos tanulójának, Sinka Brigitta Kittinek, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola, érettségire felkészítő osztályának végzősének, Pozsár Eszternek, a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola 12/D osztályos diákjának, Várvizi Leilának, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola 2/14. K osztályos tanulójának. Az oktatói elismerésben részesült: Jezerniczky-Klinszki Anna Erzsébet, a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium oktatója, Pánticsné Varga Veronika, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola oktatója, Horváth Szilvia, a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola oktatója, Balázs József, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola oktatója.

    Kancellári elismerésben részesült Varge Yvette, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola igazgató-helyettese, Récseiné Kovács Lívia, humánpolitikai referens. A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése elismerő oklevelet adományozott Bodrogi Csaba főigazgató-helyettesnek, a szakképzésért végzett több évtizedes, kiemelkedő szakmai és vezetői munkájáért.

    Gratulálunk minden díjazottnak!

    GALÉRIA

    Siófoki Szakképzési Centrum kiválóságainak elismerése

    Kép8.JPG
    Kép5.JPG
    Kép7.JPG

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Cukrász gyakorlat 11.C-vel

    Cukrász gyakorlat 11.C-vel

    Ismerkedtünk a levelestésztával és a blundeltésztával.

    2024. okt. 11.


    Admin

    Haditorna verseny

    Haditorna verseny

    2024. október 1-én a Kaposvári laktanyában került megrendezésre a Haditorna verseny.

    2024. okt. 9.


    Admin

    Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató

    Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató

    Iskolánk tanulói az idei évben is részt vettek a Kaposváron megrendezett Pályaválasztási Kiállításon és Szakmabemutatón.

    2024. okt. 8.


    Admin


    Partnereink

    SZC logo

    Siófoki Szakképzési Centrum


    Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

    8600 Siófok, Koch Róbert u. 8.

    Telefon: +3684310029

    E-mail: krudy-siofok@liveedu.krudy-siofok.hu

    OM azonosító: 203050/004


    2024Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium