SZC logo

Siófoki Szakképzési Centrum

OM kód: 203050/004 | 8600 Siófok, Koch Róbert u. 8.

Intézmény logo

Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Hírek

2024. ápr. 22.


Admin

    BALATONI SZAKMAKIKÖTŐ 2024

    A Siófoki Szakképzési Centrum egyik legjelentősebb pályaorientációs eseményére április 19-én került sor két Balaton-parti helyszínen.

    BALATONI SZAKMAKIKÖTŐ 2024

    A Siófoki Szakképzési Centrum egyik legjelentősebb pályaorientációs eseményére április 19-én került sor két Balaton-parti helyszínen. A siófoki hajóállomáson a Krúdy és a Baross középiskola mutatkozott be az általuk oktatott szakmákkal, valamint több az iskolánkkal kapcsolatos cégek, partnerek részvételével mint a Pannon Egyetem, CE Plaza Hotel, MBH Bank, IKK Zrt.. A célközönség a környékbeli 6. és 7.-es általános iskolák tanulói voltak, akik támogatást kaphattak a későbbi pályaválasztási döntésük meghozatalához. Az ünnepélyes megnyitó után közel 400 érdeklődő különböző szakmákkal ismerkedhetett meg interaktív formában. Lehetőségük volt a meghívottaknak intézményünk képzési kínálatát jobban megismerni, Keresd a KERÓ-t interaktív kereskedelmi-logisztikai társasjátékot, pénzügyi szerencsekereket kipróbálni. A programok között szerepelt pezsgőfutás, protokoll/etikett kvíz és ellátogathattak a teaházba is. A turisztikai képzéshez kapcsolódó Siófok anno és most elnevezésű geocaching városismereti játékra jelentkezhettek a felső tagozatosok a kikötőben, továbbá az ügyességüket is kipróbálhatták a buborékszumóban. Nem hiányoztak a vendéglátósok standjai sem, ahol a szakács és cukrász tanulóink által készített ételeket kóstolhatták meg, valamint a süteménykészítés fortélyaihoz is kedvet kaphattak a leendő cukrászok. Az ÁKK-s tanulóink is készültek vendégváró street food étellel, mely nagyon népszerű volt a megjelentek körében. A rendezvényre regisztráltak sétahajózáson vettek részt a BAHART jóvoltából az egyik legújabb Balaton katamarán hajón. A catering elkészítésében a 12.C és 11.C osztályos cukrászok, valamint a felszolgálásban a szintén 12.C pincér tanulói segédkeztek.  A kora tavaszi napsütéses időjárásban vidám hangulatban telt el a pályaválasztást segítő esemény és reméljük, minél többen döntenek majd úgy, hogy a Krúdyt válasszák továbbtanulás céljából.

    Köszönjük a szervezésben és lebonyolításban részt vevő kollégák és diákok eredményes munkáját!

    GALÉRIA

    BALATONI SZAKMAKIKÖTŐ 2024

    IMG_1332.jpg
    IMG_1336.jpg
    IMG_1354.jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Országos Ökoturisztikai Verseny Döntő Szekszárd

    Országos Ökoturisztikai Verseny Döntő Szekszárd

    Március végén érkezett iskolánkba egy felhívás a szekszárdi Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum és Gimnáziumból, hogy vegyünk részt az első általuk szervezett országos ökoturisztikai versenyen.

    2024. máj. 8.


    Admin

    Bogdán ösztöndíj

    Bogdán ösztöndíj

    Siófok Város Önkormányzata az hagyományteremtő szándékkal alapította meg a Cserdi község néhai polgármesteréről, Bogdán Lászlóról elnevezett roma ösztöndíjat.

    2024. máj. 7.


    Admin

    Ballagás 2024.

    Ballagás 2024.

    2024-ben öt osztály tanulói köszöntek el a Krúdy iskolában töltött éveiktől.

    2024. máj. 7.


    Admin


    Partnereink

    SZC logo

    Siófoki Szakképzési Centrum


    Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

    8600 Siófok, Koch Róbert u. 8.

    Telefon: +3684310029

    E-mail: krudy-siofok@liveedu.krudy-siofok.hu

    OM azonosító: 203050/004


    2024Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium