SZC logo

Siófoki Szakképzési Centrum

OM kód: 203050/004 | 8600 Siófok, Koch Róbert u. 8.

Intézmény logo

Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA

Hírek

2022. szept. 11.


Admin

    Ráhangoló nap és szecskaavató a Krúdyban

    Már hagyománnyá vált, hogy új diákjainknak a tanév kezdetén ráhangoló napot, napokat szervezünk, ennek keretében megismertetjük velük az intézményt, szokásainkat,…

    Ráhangoló nap és szecskaavató a Krúdyban

    Már hagyománnyá vált, hogy új diákjainknak a tanév kezdetén ráhangoló napot, napokat szervezünk, ennek keretében megismertetjük velük az intézményt, szokásainkat, megismerkedhetnek a diákönkormányzat munkájával és persze egymással, osztályfőnökükkel is összebarátkozhatnak még a tanulás megkezdése előtt. Az idei szeptember is így kezdődött a Krúdyban. A kilencedik évfolyamnak szeptember 2-án, pénteken volt lehetősége az ismerkedésre, vidám, játékos akadályverseny keretében. Változatos események, vetélkedők váltogatták egymást az évnyitót követő napon. Célunk új diákjaink könnyebb beilleszkedésének megkönnyítése, iskolánkhoz való tartozásuk megerősítése. Pénteken 5 helyszínen forgószínpadszerűen csapatépítő játékokon, vendéglátó, kereskedelmi, turisztikai és közgazdasági képzéseket bemutatón vehettek részt a tanulók. Mind az oktatók, mind a diákok véleménye, hogy jól érezték magukat. Köszönjük a szervező/lebonyolító tanárainknak és a felsőbb évfolyamos segítő diákjainknak az elvégzett munkát

    Egy héttel később pedig a szokásos, izgalommal várt szecskaavatóra került sor. Ezen a pénteken környezetük tisztaságáért tehettek sokat a kilencedikesek, szemetet gyűjtöttek a DÖK szervezésében, majd sportosságukról tettek tanúbizonyságot a testnevelők által szervezett vetélkedőn. A pénteki napra a koronát a 12.BL osztály szervezésében megtartott szecskaavató tette fel, amire már egy hete készültek az újoncok, és nemcsak vagányságukat, hanem ügyességüket, kreativitásukat is igazolhatták. A hangulatra nem volt panasz, a ragyogó napsütésben a kinti sportpályán viccesen komoly feladatok megoldása után kiderült, hogy a 9/C osztály volt az idén a legügyesebb.

    A rendezvényt a „nokedlik” ünnepélyes esküje és spontán össztánc zárta.

    Az alábbi linken megtekinthető a szecskaavatóról készült videó:
    Szecskaavató 2022 

    GALÉRIA

    Ráhangoló nap és szecskaavató a Krúdyban

    img-7607-2200.jpg
    img-7609-2200.jpg
    img-7612-2200.jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Kellemes húsvéti ünnepeket!

    Kellemes húsvéti ünnepeket!

    Kellemes húsvéti ünnepeket!

    2024. márc. 27.


    Admin

    Német nyelvi sikerek a Krúdyban

    Német nyelvi sikerek a Krúdyban

    Idén első alkalommal jelentkeztt Csöglei-Németh Vanessza és Kincses Regina Virág 9.D osztályos tanuló a HEBE „Es weihnachtet schon” egyfordulós A1 szintű német projekt versenyre, ahol karácsonnyal kapcsolatos feladatok szerepeltek.

    2024. márc. 26.


    Admin

    Széchenyi 70 Gasztronómiai Verseny

    Széchenyi 70 Gasztronómiai Verseny

    A kecskeméti Gasztroversenyen szakács szakmában Puha Mónika, Számpli Laura, valamint a felszolgálóknál Rácz Szebasztián 10. szakképzős tanulók képviselték iskolánkat.

    2024. márc. 26.


    Admin


    Partnereink

    SZC logo

    Siófoki Szakképzési Centrum


    Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

    8600 Siófok, Koch Róbert u. 8.

    Telefon: +3684310029

    E-mail: krudy-siofok@liveedu.krudy-siofok.hu

    OM azonosító: 203050/004


    2024Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium