ecdl logggoooo                                                                                                                                                                                                        Krudy cimer kicsi  szc cimer

cimlap_2018_05_25_16-1200 cimlap_2018_05_25_19-1200 cimlap_2018_05_25_20-1200 cimlap_2018_05_25_27-1200 cimlap_2018_05_25_38-1200 cimlap_2018_05_25_39-1200 cimlap_2018_05_25_40-1200 cimlap_2018_05_25_41-1200 cimlap_2018_05_25_42-1200 cimlap_2018_05_25_43-1200 cimlap_2018_05_25_44-1200 cimlap_2018_05_25_45-1200 cimlap_2018_05_25_46-1200 cimlap_2018_05_25_47-1200 cimlap_2018_05_25_48-1200 cimlap_2018_05_25_49-1200 cimlap_2018_05_25_50-1200 cimlap_2018_05_25_51-1200 cimlap_2018_05_25_52-1200 cimlap_2018_05_25_53-1200

Iskolánk 2019. április 11-én rendezte meg első alkalommal tavaszi gasztro versenyét.
A kilencedikes (szakközepes) évfolyamosok a régió négy iskolájának valamint a nyitrai testvériskola diákjaival mérték össze tudásukat, ezáltal is biztosítva a folyamatos versenyzési lehetőséget, valamint a fiatalabb tanulók szakmai tudásának bemutatását is. A téma a húsvét jegyében került meghirdetésre. Szakács, cukrász, pincér kategóriában versengtek a tanulók, az értékelést országosan elismert zsűri végezte.
A programok között szerepelt barista bemutató, workshop, ahol a gyakorlati képzőhelyek mutatkoztak be, ezzel is segítve a tanuló és együttműködési szerződések megkötését a vendéglátós diákjaink számára. Pohner Ádám prezentálásában élménybeszámoló is színesítette a rendezvényt, aki balatonszemesi Kistücsök étterem séfje és ő képviselte csapatával Magyarországot a Bocuse d'Or lyoni döntőjén. Nagyon érdekes és tanulságos előadást hallhatott a résztvevő diákközönség, ahol megerősítést kaptak, hogy a vendéglátós szakma nagyon szép, de nem könnyű hivatás és a sikerhez vezető úthoz rengeteg gyakorlás, tanulás, alázat, szorgalom szükséges.
 Az új szakmai versenyünkkel szeretnénk hagyományt teremteni, hasonlóan nívóssá tenni, mint a tradicionális őszi Krúdy-napot.
Csapatunk remekül helyt állt, a nagyon szoros versenyben a 2. helyen végzett.  
A csapat tagjai: Bogdán Mária, Poór Milán (felszolgálók) Kemény Gábor, Mursa Martin (szakácsok), Kőszegvári Tímea, Orsós Viktória (cukrászok)
Felkészítő tanárok: Valentin Zoltán, Brassó Sándor és Leányvári Krisztina.

Gratulálunk a sikereshez szerepléshez és további jó munkát kívánunk!

 

 

 

 

 

Idézetek

Partnereink, támogatóink

Bahart Zrt, Hotel Residence Balaton, Roxy Étterem, Piroska Csárda, Hotel Panoráma, Csikó Center 97 Kft, Hotel Erzsébet Kft, Hotel Yacht Club, Hotel Diana, Mala Garden Étterem, Hotel Lidó, Hotel Magistern, Hotel Ezüstpart, Hotel Azúr Kft, Galérius Fürdő, Drogerie Markt Magyarország, Hubertus Hof Szálloda és Étterem,  Sándor Étterem, Paprika Csárda,  Hotel Jogar, Pietro Bistro & Pizzéria, Amigó Étterem & Pizzéria, Ribiszke Cukrászat, Sziro Cukrászat, Kálmán Étterem, Kiliti Csárda, Royal Sütöde Kft, Marci Pékség, Anno Taverna, Calvados Étterem, Bebo Abc, Tesco Siófok, Send-Ex 2000 Kft, Aranyszarvas Étterem, Cocktail Drink Kft, Kistücsök Étterem, Kornélia Vendéglő , Sungarden Welness & Conference Hotel, Bella Italia Étterem, SPAR üzletek-Siófok, Hotel Wellamarin, Geleta Cukrászda, Márton Cukrászda

Látogatók

Mai látogatók: 11 Összes látogató: 59438

Kubik-Rubik Joomla! Extensions