ecdl logggoooo                                                                                                                                                                                                        Krudy cimer kicsi  szc cimer

 FIGYELEM!
 A Föld Napja vetélkedő 1. forduló kérdései
elérhetők a letöltések menü alatt!
Beküldési határidő: 2019. 01. 11.
cimlap_2018_05_25_16-1200 cimlap_2018_05_25_19-1200 cimlap_2018_05_25_20-1200 cimlap_2018_05_25_27-1200 cimlap_2018_05_25_38-1200 cimlap_2018_05_25_39-1200 cimlap_2018_05_25_40-1200 cimlap_2018_05_25_41-1200 cimlap_2018_05_25_42-1200 cimlap_2018_05_25_43-1200 cimlap_2018_05_25_44-1200 cimlap_2018_05_25_45-1200 cimlap_2018_05_25_46-1200 cimlap_2018_05_25_47-1200 cimlap_2018_05_25_48-1200 cimlap_2018_05_25_49-1200 cimlap_2018_05_25_50-1200 cimlap_2018_05_25_51-1200 cimlap_2018_05_25_52-1200 cimlap_2018_05_25_53-1200

2019. február 15-én rendezték meg Budapesten a World Skills és a Euro Skills szakács verseny elődöntőjét a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában. A megmérettetésre 12 fő diák vállalkozott, iskolánkat Márta Richárd képviselte. A verseny módot adott a szakmai képzésben ambiciózus tanulóknak a fejlődésre a szakma mélyebb megismerésére. A feladatok sokoldalúan vizsgálták a tanulók felkészültségét, tudását. A versenyzők az első másfél órában az angol nyelvtudásukat bizonyíthatták, majd a megfelelő alapanyagok kiválasztása után elkezdhették a háromfogásos ételsoruk megalkotását. Az ételsor elemeit előre meghatározták és hozzárendelték a felhasználható alapanyagokat is. A fiataloknak négy óra állt rendelkezésre, hogy elkészítsék ételeiket, vegán meleg előételt, halas főételt valamint a tányérdesszertet. A 6 fős szakmai zsűri értékelése során a zsűri kiemelte a résztvevők felkészültségét, igényességét, kreativitásukat, és az új trendek ismeretét és alkalmazását.
Legnagyobb sajnálatunkra sajnos nem sikerült bekerülni a négy tovább jutó diák közé, de szakmai tapasztalatokkal gazdagodva fogunk neki a jövő World Skills-es és a Euro Skills-es szakács tanulóinak edzéséhez. A szakács versenyzőnket Soósné Bolla Zsuzsanna, vendéglátó szakoktató készítette fel.

 

 

 

Idézetek

Partnereink, támogatóink

Bahart Zrt, Hotel Residence Balaton, Roxy Étterem, Piroska Csárda, Hotel Panoráma, Csikó Center 97 Kft, Hotel Erzsébet Kft, Hotel Yacht Club, Hotel Diana, Mala Garden Étterem, Hotel Lidó, Hotel Magistern, Hotel Ezüstpart, Hotel Azúr Kft, Galérius Fürdő, Drogerie Markt Magyarország, Hubertus Hof Szálloda és Étterem,  Sándor Étterem, Paprika Csárda,  Hotel Jogar, Pietro Bistro & Pizzéria, Amigó Étterem & Pizzéria, Ribiszke Cukrászat, Sziro Cukrászat, Kálmán Étterem, Kiliti Csárda, Royal Sütöde Kft, Marci Pékség, Anno Taverna, Calvados Étterem, Bebo Abc, Tesco Siófok, Send-Ex 2000 Kft, Aranyszarvas Étterem, Cocktail Drink Kft, Kistücsök Étterem, Kornélia Vendéglő , Sungarden Welness & Conference Hotel, Bella Italia Étterem, SPAR üzletek-Siófok, Hotel Wellamarin, Geleta Cukrászda, Márton Cukrászda

Látogatók

Mai látogatók: 12 Összes látogató: 53797

Kubik-Rubik Joomla! Extensions