Krudy cimer kicsi  szc cimer

cimlapkep_01 cimlapkep_1 cimlapkep_14 cimlapkep_17 cimlapkep_2 cimlapkep_21 cimlapkep_22 cimlapkep_26 cimlapkep_27 cimlapkep_28 cimlapkep_29 cimlapkep_3 cimlapkep_34 cimlapkep_4 cimlapkep_7

Az idei tanévben Nemzetgazdasági Minisztérium megbízásából iskolánk rendezhette meg a Pénzügyi Számviteli Ügyintéző Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjét 2018. április 9-12. között.
Intézményünk szakmai múltjával és versenyeredményeivel érdemelte ki a rendezési jogot, mely nagy megtiszteltetés és egyben hatalmas kihívás is volt számunkra, hiszen Siófokon még nem rendeztek ebben az ágazatban döntőt. A verseny egyben kiváló alkalom volt arra, hogy országos szinten is megmutassuk, megálljuk a helyünket mind a szakképzés, mind a szervezés terén.
Az ország legjobbjai közé 64 diák jutott, akik a négy nap alatt több írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsgatevékenységekben mérhették össze tudásukat. A szoros versenyprogram mellett lehetőségünk volt az iskolánkat és a várost is megismertetni az ország különböző pontjairól érkező csaknem 120 résztvevővel. A kísérő tanároknak ez idő alatt egy országos szakmai továbbképzés is szerepelt a programjaik között.
A Krúdyt három tanuló képviselte a döntőben: Czene Nikolett, Györgyi Viktória és Takács Gábor, akik kiválóan szerepeltek, ennek köszönhetően egyes vizsgarészek alól felmentést kaptak a szakmai vizsgájuk során.
A verseny pénzügyi forrásának nagy részét a Nemzetgazdasági Minisztérium biztosította, de a színvonalas lebonyolításhoz számos támogató is segítette a rangos versengést.
Támogatóink: Siófoki Szakképzési Centrum, Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft., Siófok Város Önkormányzata, OTP Bank, Kello Könyvtárellátó, Műszaki Könyvkiadó, Frittman Lakástextil, Grantis Hungary, DRV Zrt, Somogy Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Földgázszállító Zrt, Diákhitel Központ Zrt., Silvania Faiskola és Kertészet, Balatoni Halászati Zrt, HUNGAST CSOPORT S-FOOD Gastronomy Kft.

Somogy TV a versenyről:

Képek a galériában!

 

 

 

 

Idézetek

Partnereink, támogatóink

Bahart Zrt, Hotel Residence Balaton, Roxy Étterem, Piroska Csárda, Hotel Panoráma, Csikó Center 97 Kft, Hotel Erzsébet Kft, Hotel Yacht Club, Hotel Diana, Mala Garden Étterem, Hotel Lidó, Hotel Magistern, Hotel Ezüstpart, Hotel Azúr Kft, Galérius Fürdő, Drogerie Markt Magyarország, Hubertus Hof Szálloda és Étterem,  Sándor Étterem, Paprika Csárda,  Hotel Jogar, Pietro Bistro & Pizzéria, Amigó Étterem & Pizzéria, Ribiszke Cukrászat, Sziro Cukrászat, Kálmán Étterem, Kiliti Csárda, Royal Sütöde Kft, Marci Pékség, Anno Taverna, Calvados Étterem, Bebo Abc, Tesco Siófok, Send-Ex 2000 Kft, Aranyszarvas Étterem, Cocktail Drink Kft, Kistücsök Étterem, Kornélia Vendéglő , Sungarden Welness & Conference Hotel, Bella Italia Étterem, SPAR üzletek-Siófok, Hotel Wellamarin, Geleta Cukrászda, Márton Cukrászda

Látogatók

Mai látogatók: 7 Összes látogató: 27572

Kubik-Rubik Joomla! Extensions