Krudy cimer kicsi  szc cimer

cimlapkep_01 cimlapkep_1 cimlapkep_14 cimlapkep_17 cimlapkep_2 cimlapkep_21 cimlapkep_22 cimlapkep_26 cimlapkep_27 cimlapkep_28 cimlapkep_29 cimlapkep_3 cimlapkep_34 cimlapkep_4 cimlapkep_7

 

 

2018. január 12-én tartották hagyományos szalagavató ünnepségüket a Krúdy végzős diákjai és kapták meg ünnepélyes keretek között a KIKK színpadán a kék szalagot. A szalag az iskolához tartozás, az identitás jelképe, melyet a végzős tanulóknak  az elválás szimbolizálásaként tűztek fel osztályfőnökeik.
A szalag felűzése fontos esemény mind a diákságnak, mind a családnak. A ceremónia után került sor az osztályok táncbemutatóira, ahol a tanulók már tanév eleje óta nagy lelkesedéssel készültek, hogy megmutathassák a közönségnek, mit is tudnak egy keringő vagy egy modern tánc keretein belül.
A szalagavató ugyanakkor egy korszak lezárásának is a szimbóluma, hiszen e naptól fogva már elérhető közelségbe kerül az érettségi vagy szakmai vizsga.

Videók a facebook oldalunkon, képek a galériában!

 

 

 

Idézetek

Partnereink, támogatóink

Bahart Zrt, Hotel Residence Balaton, Roxy Étterem, Piroska Csárda, Hotel Panoráma, Csikó Center 97 Kft, Hotel Erzsébet Kft, Hotel Yacht Club, Hotel Diana, Mala Garden Étterem, Hotel Lidó, Hotel Magistern, Hotel Ezüstpart, Hotel Azúr Kft, Galérius Fürdő, Drogerie Markt Magyarország, Hubertus Hof Szálloda és Étterem,  Sándor Étterem, Paprika Csárda,  Hotel Jogar, Pietro Bistro & Pizzéria, Amigó Étterem & Pizzéria, Ribiszke Cukrászat, Sziro Cukrászat, Kálmán Étterem, Kiliti Csárda, Royal Sütöde Kft, Marci Pékség, Anno Taverna, Calvados Étterem, Bebo Abc, Tesco Siófok, Send-Ex 2000 Kft, Aranyszarvas Étterem, Cocktail Drink Kft, Kistücsök Étterem, Kornélia Vendéglő , Sungarden Welness & Conference Hotel, Bella Italia Étterem, SPAR üzletek-Siófok, Hotel Wellamarin, Geleta Cukrászda, Márton Cukrászda

Látogatók

Mai látogatók: 5 Összes látogató: 27570

Kubik-Rubik Joomla! Extensions