ecdl logggoooo                                                                                                                                                                                                        Krudy cimer kicsi  szc cimer

cimlap_2018_05_25_16-1200 cimlap_2018_05_25_19-1200 cimlap_2018_05_25_20-1200 cimlap_2018_05_25_27-1200 cimlap_2018_05_25_38-1200 cimlap_2018_05_25_39-1200 cimlap_2018_05_25_40-1200 cimlap_2018_05_25_41-1200 cimlap_2018_05_25_42-1200 cimlap_2018_05_25_43-1200 cimlap_2018_05_25_44-1200 cimlap_2018_05_25_45-1200 cimlap_2018_05_25_46-1200 cimlap_2018_05_25_47-1200 cimlap_2018_05_25_48-1200 cimlap_2018_05_25_49-1200 cimlap_2018_05_25_50-1200 cimlap_2018_05_25_51-1200 cimlap_2018_05_25_52-1200 cimlap_2018_05_25_53-1200

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) Magyarország legnagyobb agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza,idén is a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont és a Kincsem Park területén.
Idén az OMÉK minden eddiginél nagyobb hangsúlyt helyezett a szakmaiságra is, éppen ezért szakmai programok, konferenciák és találkozók is színesítették a programpalettát.
A 78. OMÉK elsődleges célja az volt, hogy bemutassa a szakmának és a nagyközönségnek a fejlett, hatékony, környezettudatos vállalkozásokra és a családi gazdaságokra épülő mezőgazdaság értékeit és eredményeit. A termelők kistájak szerint vonultak fel, ezáltal a látogatók megismerhették az adott tájak (Őrség, Nyírség, Szigetköz,Somogy stb.) jellemző termékeit, ízeit, gasztronómiáját.
VENDÉG-ORSZÁG: JAPÁN
A japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium (MAFF) és a Japán Külkereskedelmi Szervezet (JETRO) a japán mezőgazdasági, halászati és élelmiszeripari termékek külföldön történő terjesztésére törekszik A rendezvényen bemutatkoztak a hagyományos japán ízek, mint pl. a szaké, a japán marhahús (wagyu), a sushi és a ramen.
„Hazai ízek, hazai asztalokon”
Elnevezéssel kétnapos szakképző- és szakközépiskolai szakácsverseny is megrendezésre került.
Ezen programokon vett részt lelkes kis csapatunk és igyekeztünk minél több tapasztalatot, információt, és ismeretséget begyűjteni, hogy tovább fejlődhessünk!


Nagy Róbert
Kreatív chef

 

Idézetek

Partnereink, támogatóink

Bahart Zrt, Hotel Residence Balaton, Roxy Étterem, Piroska Csárda, Hotel Panoráma, Csikó Center 97 Kft, Hotel Erzsébet Kft, Hotel Yacht Club, Hotel Diana, Mala Garden Étterem, Hotel Lidó, Hotel Magistern, Hotel Ezüstpart, Hotel Azúr Kft, Galérius Fürdő, Drogerie Markt Magyarország, Hubertus Hof Szálloda és Étterem,  Sándor Étterem, Paprika Csárda,  Hotel Jogar, Pietro Bistro & Pizzéria, Amigó Étterem & Pizzéria, Ribiszke Cukrászat, Sziro Cukrászat, Kálmán Étterem, Kiliti Csárda, Royal Sütöde Kft, Marci Pékség, Anno Taverna, Calvados Étterem, Bebo Abc, Tesco Siófok, Send-Ex 2000 Kft, Aranyszarvas Étterem, Cocktail Drink Kft, Kistücsök Étterem, Kornélia Vendéglő , Sungarden Welness & Conference Hotel, Bella Italia Étterem, SPAR üzletek-Siófok, Hotel Wellamarin, Geleta Cukrászda, Márton Cukrászda

Látogatók

Mai látogatók: 58 Összes látogató: 41138

Kubik-Rubik Joomla! Extensions