ecdl logggoooo                                                                                                                                                                                                        Krudy cimer kicsi  szc cimer

cimlap_2018_05_25_16-1200 cimlap_2018_05_25_19-1200 cimlap_2018_05_25_20-1200 cimlap_2018_05_25_27-1200 cimlap_2018_05_25_38-1200 cimlap_2018_05_25_39-1200 cimlap_2018_05_25_40-1200 cimlap_2018_05_25_41-1200 cimlap_2018_05_25_42-1200 cimlap_2018_05_25_43-1200 cimlap_2018_05_25_44-1200 cimlap_2018_05_25_45-1200 cimlap_2018_05_25_46-1200 cimlap_2018_05_25_47-1200 cimlap_2018_05_25_48-1200 cimlap_2018_05_25_49-1200 cimlap_2018_05_25_50-1200 cimlap_2018_05_25_51-1200 cimlap_2018_05_25_52-1200 cimlap_2018_05_25_53-1200

November 16-án és 17-én rendezte meg hagyományos nyílt napját a Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, amelyen az érdeklődők betekintést nyerhettek az iskola mindennapjaiba, megtapasztalhatták a kereskedelmi, vendéglátó ipari, gazdasági és turisztikai szakmák szépségét.
Az első nyílt napot a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamarával közösen rendezte meg az iskola. A Kamara három buszt biztosított, így ennek köszönhetően a környező településekről is ellátogathattak az általános iskolák végzős diákjai Siófokra. A második nap elsősorban a siófokiaknak szólt;a két nap alatt több mint kétszázhatvanan vettek részt a programokon.
A diákoknak és szüleiknek Tóth Krisztina tagintézmény-vezető tartott tájékoztatót a Krúdy képzéseiről, majd a végzős diákok kisebb csoportokban körbevezették a diákokat az iskolában, melynek során a tanműhelyeket, tornatermet és a számítógépes termeket is megtekintették.
 A vendégek interaktív bemutatókon ismerkedtek meg a különböző szakmák rejtelmeivel. A közgazdasági, pénzügyi szak oktatói, tanulói pénzvizsgálattal színesített előadást tartottak, a turisztikai szak játékos feladatokkal: idegenforgalmi totóval és puzzle-val várta az érdeklődőket.
Az aulában berendezett asztaloknál a pincérkellékeket, könyveket, cukrásztermékeket és egy díszasztalt tekinthettek meg a diákok, akik a kereskedők állomásánál a díszcsomagolás és a szalvétahajtogatás technikáit sajátították el.


Az ebédlőben kialakított állomásoknál a krúdys szakmai oktatók bemutatták a flambírozást, házilag készített különleges kenyereket és hozzájuk krémeket, mártogatósokat kóstoltattak,  a látogatókat megvendégelték a Halfesztiválra kitalált street food étellel, a Halacsintával, cézár salátát készítettek, míg a cukrászok segítségével a gyerekek karácsonyi szaloncukrot készítettek és mézeskalácsot díszítettek, marcipánt formáztak, melyeket vagy helyben jóízűen elfogyasztottak vagy az elkészített díszdobozokban elvitték.

 

Idézetek

Partnereink, támogatóink

Bahart Zrt, Hotel Residence Balaton, Roxy Étterem, Piroska Csárda, Hotel Panoráma, Csikó Center 97 Kft, Hotel Erzsébet Kft, Hotel Yacht Club, Hotel Diana, Mala Garden Étterem, Hotel Lidó, Hotel Magistern, Hotel Ezüstpart, Hotel Azúr Kft, Galérius Fürdő, Drogerie Markt Magyarország, Hubertus Hof Szálloda és Étterem,  Sándor Étterem, Paprika Csárda,  Hotel Jogar, Pietro Bistro & Pizzéria, Amigó Étterem & Pizzéria, Ribiszke Cukrászat, Sziro Cukrászat, Kálmán Étterem, Kiliti Csárda, Royal Sütöde Kft, Marci Pékség, Anno Taverna, Calvados Étterem, Bebo Abc, Tesco Siófok, Send-Ex 2000 Kft, Aranyszarvas Étterem, Cocktail Drink Kft, Kistücsök Étterem, Kornélia Vendéglő , Sungarden Welness & Conference Hotel, Bella Italia Étterem, SPAR üzletek-Siófok, Hotel Wellamarin, Geleta Cukrászda, Márton Cukrászda

Látogatók

Mai látogatók: 173 Összes látogató: 43810

Kubik-Rubik Joomla! Extensions