A Siófoki Szakképzési Centrum és intézményünk projektjei

GINOP-6.1.3-17 Idegen nyelvi készségek fejlesztése

A projekt ismertetése
Jelentkezési lap
Ügyfélszolgálat
Tájékoztató

Alumni

Hajdani krúdys diákjaink nagy része további tanulmányai során, majd azt követően is szoros kapcsolatban maradt volt iskolájával. Büszkék vagyunk rá, hogy alumni diákjaink szakmai téren – vállalkozásoknál és intézményeknél egyaránt – megállják helyüket. Visszajáró diákjainkat szeretettel látjuk rendezvényeinken, s szakmai szempontból is számítunk megszerzett ismereteikre, kompetenciáikra.

Menő menza a Krúdyban

Cikkek

Tehetségpont a Krúdyban

Cikkek

A Somogyi TISZK szakiskolás tanulóinak fejlesztése TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0406

Uniós támogatásból kerül sor az intézmény szakiskolás tanulóinak fejlesztésére. A Somogyi TISZK Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium 30 millió forint uniós támogatást nyert a TÁMOP-3.1.4.C-14 „Innovatív iskolák fejlesztése 2. ütem” című pályázati kiíráson.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló projekt során a székhelyintézmény (Baross), a Krúdy Gyula Tagintézmény és a Rudnay Gyula Tagintézmény szakiskolás tanulóinak szervezünk különböző programokat.
A projekt időtartama: 2015. május 4. – 2015. október 31.

A projekt célja a tanulók egyéni és társas kompetenciáinak fejlesztése. A megvalósításban iskolánk pedagógusai, védőnője és meghívott előadók vesznek részt. A projektben a következő programok szerepelnek: egészségnapok az egészséges táplálkozás jegyében, sportnap, a környezeti nevelést szolgáló kirándulások (kerékpártúra, gyalogtúra), a komplex közlekedési ismeretek elsajátítását célzó témahét, az idegen nyelvi kompetenciát fejlesztő nyelvi témahét és a szenvedélybetegségek megelőzésével kapcsolatos előadások. Emellett az informatikai kompetencia fejlesztése szakkör formájában, egyéb tanórákon pedig a digitális tananyagok gyakorlati használatával valósul meg.

Tevékenységek szakmai megvalósítása, beszámolók!