A Siófoki Szakképzési Centrum és intézményünk projektjei

GINOP-6.1.3-17 Idegen nyelvi készségek fejlesztése

A projekt ismertetése
Jelentkezési lap
Ügyfélszolgálat
Tájékoztató

GINOP-6.2.3-17 A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése

  1. A projekt ismertetése
  2. Nyilvánosság
  3. Szabadidős tevékenységek iskolánkban a 2018-19 tanévben

Alumni

Hajdani krúdys diákjaink nagy része további tanulmányai során, majd azt követően is szoros kapcsolatban maradt volt iskolájával. Büszkék vagyunk rá, hogy alumni diákjaink szakmai téren – vállalkozásoknál és intézményeknél egyaránt – megállják helyüket. Visszajáró diákjainkat szeretettel látjuk rendezvényeinken, s szakmai szempontból is számítunk megszerzett ismereteikre, kompetenciáikra.

Menő menza a Krúdyban

Cikkek

A Somogyi TISZK szakiskolás tanulóinak fejlesztése TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0406

Uniós támogatásból kerül sor az intézmény szakiskolás tanulóinak fejlesztésére. A Somogyi TISZK Baross Gábor Középiskola, Szakiskola és Kollégium 30 millió forint uniós támogatást nyert a TÁMOP-3.1.4.C-14 „Innovatív iskolák fejlesztése 2. ütem” című pályázati kiíráson.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló projekt során a székhelyintézmény (Baross), a Krúdy Gyula Tagintézmény és a Rudnay Gyula Tagintézmény szakiskolás tanulóinak szervezünk különböző programokat.
A projekt időtartama: 2015. május 4. – 2015. október 31.

A projekt célja a tanulók egyéni és társas kompetenciáinak fejlesztése. A megvalósításban iskolánk pedagógusai, védőnője és meghívott előadók vesznek részt. A projektben a következő programok szerepelnek: egészségnapok az egészséges táplálkozás jegyében, sportnap, a környezeti nevelést szolgáló kirándulások (kerékpártúra, gyalogtúra), a komplex közlekedési ismeretek elsajátítását célzó témahét, az idegen nyelvi kompetenciát fejlesztő nyelvi témahét és a szenvedélybetegségek megelőzésével kapcsolatos előadások. Emellett az informatikai kompetencia fejlesztése szakkör formájában, egyéb tanórákon pedig a digitális tananyagok gyakorlati használatával valósul meg.

Tevékenységek szakmai megvalósítása, beszámolók!
Fotódokumentáció: Képek a Facebookon